Hopp til hovedinnhold

OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere

Oslo Sportsfiskere inviterer til et høsttreff lørdag 10/9 -16, på Holmendammen i Oslo.

Fra Oslo Sportsfiskere har vi mottatt følgende innvitasjon:

Fluefiske og fluekasting vil være tema for dagen.

Denne høstreffen har før, vært et høydepunkt på tampen av sesongen for mange. Det er artig å treffe likesinnede,prøve masse forskjellig utstyr,snakke om kasting,snakke om fisking. Det hadde vært hyggelig hvis mange klarer å sette av denne dagen for å treffes på Holmendammen.

Vi har vært så heldige å få tak i Mathias Lilleheim, som er en profilert ... 

 fluekaster og fluefisker i Norge. Han vil snakke om kasteteknikker til praktisk fiske. Det ser vi frem til, da Mathias er en resurssterk person og en glimrende instruktør. Han representerer Scierra, som er en stor utstyrsleverandør i Norden. Mathias vil ta med seg diverse utstyr fra Scierra, så det blir rik anledning til å prøve utstyr.
Denne dagen håper vi mange vil komme, både nybegynnere og viderekomne. Alle er like velkomne. Det skal være et hyggelig og sosialt treff.
Vi ser også at det kan være et behov for salg/kjøp eller bytte av utstyr på denne dagen, hvis noen vil det. Testkasting av div. stenger og snører. Det blir vi vel aldri ferdig med. Ta gjerne med eget utstyr denne dagen.
Vi har denne dagen muligheter for å kjøpe div. kioskvarer som:
Pølser, vafler, mineralvann og kaffe. Blir det bra vær, så griller vi i tillegg.Det må nevnes at vi kun har kontantsalg i kiosken. Klubbhuset vil være åpen fra kl. 1000 denne dagen.
Vi ønsker med dette å ønske alle interesserte hjertelig velkomne!
 
For Oslo Sportsfiskere :
Dan Otto, Viggo, Tom og Geir T

(Opprettet: 31.08.2016)
(Sist oppdatert: 31.08.2016)


Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo

Tidevann
Beregnet tidevann (høy/lav) for Oslo
Høydene er gitt i cm over sjøkartnull.
Tidspunktene følger gjeldende tid i Norge. Norsk normaltid (GMT + 1 time) i vinterhalvåret. Norsk normaltid + 1 time (GMT + 2 timer) når sommertid gjelder.
Kilde: statens kartverk
OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo
ooff@ooff.no
Feil meldes til webmaster