Hopp til hovedinnhold

OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere

Mitt fluefiskeliv med Pål Krogvold 20. Januar kl19

Hva er det viktigste erfaringer et langt fluefiskeliv har lært meg og hvis tid og penger ikke var en begrensning, hvordan vil mitt drømmefiske-år da se ut?

Pål Krogvold er en av stifterne av OOFF og selve nestoren i norsk fluefiske.  Han har vært en usedvanlig aktiv fluefisker i over femti år. Ved å være både en fortolker av og en viktig bidragsyter til det vi kan kalle det moderne fluefiske, er hans posisjon spesiell.  Påls erfaring spenner fra splitcane til grafitt, fra Black Gnat til hackleløse myggimitasjoner på mikrokrok, fra en tid da en Hemsila-tur var det store eventyret til den globale fluefiskerens grenseløse artsmangfold med hele kloden som nedslagsfelt.

Vi har utfordret Pål til å formidle noen av sine viktigste og mer grunnleggende erfaringer som fluefisker, og samtidig bedt han la drømmene få fritt spillerom og sette sammen et konsentrat av sine beste fiskeopplevelser fra alle sin sesonger, til et fluefiskerens drømmeår. Vi er glade for at Pål har tatt utfordringen og vet at dette blir et foredrag du ikke bør gå glipp av!

Sted: Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (VedRema 1000 vid Stillatorget)
2015-01-20 kl. 19:00:00

(Opprettet: 13.11.2014)
(Sist oppdatert: 16.01.2015)

Print this

Tidligere møter

Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo

Tidevann
Beregnet tidevann (høy/lav) for Oslo
Høydene er gitt i cm over sjøkartnull.
Tidspunktene følger gjeldende tid i Norge. Norsk normaltid (GMT + 1 time) i vinterhalvåret. Norsk normaltid + 1 time (GMT + 2 timer) når sommertid gjelder.
Kilde: statens kartverk
OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo
ooff@ooff.no
Feil meldes til webmaster