Hopp til hovedinnhold

OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere

Aprilmøte 21. apr: "Verden rundt med kone, barn og fluestenger", Et bildekåseri med Knut Johan Ruud-Sandal kl19:00

Mannen, myten og legenden Knut Johan Ruud-Sandal forteller om det gode liv som fluefisker. Det blir ørretfiske gjennom en sesong, som inkluderer alle fire årstider, minst tre verdensdeler og hvordan tingene løses når du har en kone som er minst like ivrig fluefisker som deg selv og et lite barn hengende på magen, litt i veien for dobbelttrekket. Knut Johans ørretfiske har definitivt forandret seg med årene, men det er få som fisker like mye og like lenge om gangen som han.

Knut Johan bor i Spikkestad og når han ikke er med familien i en ørretelv med tunge klekkinger, jobber han som prosjektmedarbeider i NJFF. Han skriver både tekniske og livsstilsorienterte artikler om ørretfiske for flere blader, med en helt særegen språklig og humoristisk frodighet. Han har fisket siden han kom til verden og har gjort det samme valget for sin datter.

Sted: Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (VedRema 1000 vid Stillatorget)
2015-04-21 kl. 19:00:00

(Opprettet: 13.11.2014)
(Sist oppdatert: 15.04.2015)

Print this

Tidligere møter

Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo

Tidevann
Beregnet tidevann (høy/lav) for Oslo
Høydene er gitt i cm over sjøkartnull.
Tidspunktene følger gjeldende tid i Norge. Norsk normaltid (GMT + 1 time) i vinterhalvåret. Norsk normaltid + 1 time (GMT + 2 timer) når sommertid gjelder.
Kilde: statens kartverk
OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo
ooff@ooff.no
Feil meldes til webmaster