om oss

Oslo og Omegn Fluefiskere ble stiftet i 1986 og er en forening med medlemmer som er lidenskapelig opptatt av fluefiske. OOFF er en frittstående forening og er ikke tilsluttet NJFF.

Vi er for tiden ca. 80 medlemmer og møtes til medlemsmøter på Kjelsås i Oslo. Møtene holdes i Aktivitetshuset 33 Frysja i Kjelsåsveien 151, 0491 Oslo.

Medlemsmøtene avholdes i perioden september til april, og i mai møtes vi ute ved Frysja hvor vi har kastedemonstrasjon og tester nytt utstyr. I desember hvert år avholdes vårt tradisjonelle julebord.

På medlemsmøtene, den tredje tirsdagen i måneden, har vi høyt kvalifiserte foredragsholdere fra inn og utland.

Den første onsdagen i hver måned møtes medlemmer på pub til en øl eller to. For tiden er dette puben Fridtjof’s. Her blir det litt «juging» i en hyggelig atmosfære.

Det arrangeres fluebindekvelder, utstyrs og kastedemonstrasjoner, samt at mange medlemmer møtes til kastetrening i Akerselva på Frysja omtrent året rundt.

Selvsagt koster det penger å drive en slik forening som OOFF, og vi har derfor en beskjeden årlig medlemskongtigent for å opprettholde kvaliteten på våre medlemstilbud.

Styret:

Sverre Hveding, Geir Johansen, Pål Wermåker, Lars-Olov Orre og Jon Røgeberg