JULEFEST

Tirsdag 4. desember 2018, kl 18.00

Nå er det på høy tid å feire avslutningen på en nok fin fiskesesong og reflektere litt rundt inngangen til en ny. Vi holder vår tradisjonelle julefest i Skeid sine lokale på Nordre Åsen. Adressen er: Kjelsåsveien 9.

Julemiddag

Du kan velge mellom en tradisjonell juletallerken med Ribbe eller Rakfisk til en pris av kr 450,-. I prisen inngår en pils/brus. Du kan kjøpe flere til en overkommelig pris, vi har også Akevitt avbeste norske kvalitet og rødvin for de som ønsker det.

Program

Noen av foreningens medlemmer holder korte innlegg, viser video og annet. Julemiddagen blir servert ca. kl. 19.30. Etter middagen legger vi opp til kaffekos og utlodding av fantastiske priser. Vi tar gjerne i mot premier til vårt julelotteri.

Etterlysning

Vi etterlyser bidrag fra deg eller noen du kjenner. Bidraget kan være en video, kort kåseri eller noenbilder. Både humoristiske og mer seriøse bidrag er hjertelig velkomne. Ta kontakt med Tom, på tom.jorstad@gmail.com, eller Peter på goranson@online.no.

Påmelding

Bindende påmelding senest fredag 23. november 2018. Påmelding skjer på e-post til Geir Johansen, jogo@jogo.no, eller send en sms til 901 04 059. Husk å bestille hva du ønsker og spise.

Kr. 450,- innbetales på forhånd til Oslo og Omegn Fluefiskere på kontonr: 0530 10 94 614.

Til Julemøtet kommer du ved å ta trikk nr. 11 Disen, trikk nr. 12 Kjelsås eller trikk nr. 17 Grefsen stasjon. Tar man nr. 11 eller 12 går du av på Disen holdeplass, går noen meter tilbake og svinger til venstre inn Lettvintveien som 200 meter lengre frem møter Kjelsåsveien. Der ligger Skeidhuset. Tar man trikk nr. 17 går du av på Grefsen Stasjon, svinger opp Kjelsåsveien og følger denne ca 300 meter. Der ligger Skeidhuset på høyre side. Man kan også ta T-banens linje 4 eller 5. Da går man av på Storo. Grefsenveien følges oppover til Lettvintveien hvor man svinger inn til høyre.