19. NOVEMBER

Har du sett no vak?

Dette er kanskje det spørsmålet som stilles flest ganger langs elver og vann i løpet av sommeren. Svar er ofte «Nei, vi koker litt kaffe og ser an litt».
Hva gjør man når det ikke vaker? Mange foretrekker å sitte på bredden og forbanne været, forholdene eller de hersens insektene som ikke møter opp når en stakkar endelig har fått lov av kjerringa til å dra på fisketur.

Tore Litleré Rydgren vil i dette foredraget snakke om sitt streamer- og nymfefiske. Litt om teorien bak, men dette blir først og fremst en praktisk gjennomgang av ulike former for fiske med «undervannsmat» i alt fra små bekker til store elver og stille vann. Du vil lære litt om fluevalg, valg av utstyr, hvordan lage en god nappindikator og ikke minst – hvordan man rent praktisk fisker med nymfer og streamere.

Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (vis a vis Rema 1000 ved Stillatorget).
Møtet starter kl. 19:00. (Men kom gjerne tidligere så rekker du å snakke med fiskevenner)