15. OKTOBER

Hvordan er det egentlig å være fiskeguide?

Nå har du muligheten til å få et innblikk i dette livet på godt og vondt, da Henrik Kassow Andersen holder foredrag for oss i OOFF tirsdag 15. oktober.

Henrik har arbeidet som fiskeguide ved noen av verdens beste sportsfiskedestinasjoner i mer enn 20 år. Blant disse finner vi Island, Russland, Argentina og det meste av Skandinavia.

Under foredraget vil Henrik dele av sin store og mangeårige erfaring som praktisk fluefisker. Blant annet kan du få kjennskap til hvordan man fanger flere fisk ved å tenke litt utenfor boksen ved valg av fiskestrategi, og om hvordan man går frem ved fiskeplassen for større suksess. Det sier seg selv at et liv som Henrik har hatt de siste årene, hvor han i perioder har hatt fiskestanga i hånda elvelangs mer enn 200 dager i året, gir en stor erfaring som ikke kan kjøpes for penger noen steder.

Foredraget er delt opp i to avsnitt. Først vil du få en rundtur til noen av de mest fantastiske sjøørret- og lakseelver som finnes i verden. Deretter vil det bli en tur til varmere strøk, hvor det handler om sterke, tropiske fiskearter som kan få en kamp med selv den sterkeste storlaks til å blekne.

Kom og se flotte bilder og filmsnutter, lær tips og triks og bli inspirert!

Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (vis a vis Rema 1000 ved Stillatorget).

Møtet starter kl. 19:00 (men kom gjerne tidligere så rekker du å snakke / «juge» med fiskevenner).

Velkommen!
Styret