TIRSDAG 14. MAI 2024

Velkommen til møte tirsdag 14. mai 2024 kl. 18:00 på Frysja ved Akerselva på gressplenen vis a vis Teknisk Museum.

Styret i Oslo og Omegn Fluefiskere ønsker velkommen til demokveld på Frysja tirsdag 14. mai kl. 18.00, i samarbeid mellom Vak og Oslo og Omegn Fluefiskere. Denne kvelden kan du kaste deg gjennom mange av årets mest spennende nyheter, på en så fiskenær måte det er mulig å oppdrive i urbane strøk, gjerne utvadet.

Vi nevner noen av høydepunktene:
Martin Ellingsen fra Fairpoint er på plass med stenger fra Sage og liner fra Rio. R8 Spey fra Sage er tohåndsstenger i særklasse. I kombinasjon med Rio GameChanger blir det en rigg du absolutt bør unne deg å prøve.

Vidar Paulsen viser nyheter fra Orvis. Siste versjon av Helios er særdeles finjustert redskap for presisjonsdrevet ørretfiske.

Vak Fluefiske bringer siste nytt fra Thomas & Thomas. Avant II for ørretfiske har allerede utpekt seg som en original og meget vellykket kombinasjon av mykhet og autoritet i et estetisk design få andre stangprodusenter kan matche.

Fra Vak vil du også kunne teste en perfekt oppsatt rigg for tungt synkelinefiske i form av Nomade U-båt og tunge T-spisser, samt et annet ytterpunkt, Nomade Trout, den optimale
lina for kombinasjon av vannkast og overhodekast.

Du parkerer enkelt og gratis på Teknisk Museum og begivenheten skjer på motsatt side av elva, visa vis Teknisk Museum.

Dette er et åpent arrangement og alle er velkommen ta gjerne med en fiskevenn! Det blir gratis servering av pølser, samt varm og kald drikke.

Velkommen!
Styret

NB! Glem ikke å betale medlemskontingent kr. 400,- for 2024

Høstens møter har følgende datoer:
Tirsdag 17. september, tirsdag 15. oktober og tirsdag 19. november.