TIRSDAG 17. SEPTEMBER 2024

Velkommen til høstens første møte, tirsdag 17. september kl. 19:00

Styret i Oslo og Omegn Fluefiskere har gleden av å ønske medlemmene velkommen til et nytt  medlemsmøte tirsdag, 17. september, som vanlig på:
Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (vis a vis Rema 1000 ved Stillatorget).

Møtet starter kl. 19:00, men kom gjerne tidligere så rekker du å snakke enda mer med fiskevenner.

Fiskesesongen 2024 er snart over. For laksefiskerne ble det en dramatisk sesong med stenging (og gjenåpning) av mange sentrale vassdrag. Vi tart utgangspunkt i dette på høstens første møte med både ”Sosial aften” med Pizza og hygge, men vi vil også ha innlegg og debtatt om blant annet:

  • Hvor dårlig står det egentlig til med villaksen? Store deler av Norge er dårlig, noen elver er likevel gode og i Skottland og Island har det vært bra.
  • Hva med 2025? Hva skjer, og når får vi vite mer?
  • Hva med refusjon av forhåndsbetalt fiske som ble kansellert? Dette er en het potet både i media og i sosiale fora. Formannen vil redegjøre for jussen; hva som gjelder i ulike situasjoner og hvilke klausuler vi som fiskere bør unngå og iallfall være bevisst.

Hvis noen har fine bilder, video eller bare noen opplevelser eller tanker som du vill dele, er det bare å sette igang. Vi tar med en PC for bilder og en eventuell liten videosnutt.

Velkommen!
Styret