19. FEBRUAR

Filmvisning på Frysja

Styret i Oslo og Omegn Fluefiskere har gleden og ønske alle medlemmer velkommen til møte tirsdag 19. februar 2019. Møtet holdes på Frysja.

Vi viser en meget innholdsrik film Home for Salmon, som er laget av Kristian Topp på oppdrag fra ASR (Atlantic Salmon Reserve) og tidligere ASR-operatør Peter Power. Filmen er fra 2009 og omhandler filosofien bak laks- og ørret-fisket i elvene Kharlovka, Estern Litza, Rynda og Zolotaya. Elvene befinner seg på den nordre delen av Kola halvøyen. Elvene huser noe av de aller største ørretene og laksene på Kola. Filmen har innslag fra selve ASR operasjonen, filosofien, forvaltningen av laks- og ørret-bestandene og stor-laks/ørret opplevelser fra gjestene. 
Filmen varer i 72 minutter og vi tar en strekk på beina og skravle-pause midtveis.
Etter filmen er det er også mulighet for komme med egner opplevelser og erfaringer fra ASR eller Kola turer om ønskelig.  

Vel møtt.