19. MARS

Årsmøte og foredrag på Frysja

Styret i Oslo og Omegn Fluefiskere har gleden og ønske alle medlemmer velkommen til årsmøte tirsdag 19. mars 2019. Møtet holdes på Frysja klokken 18:00. Etter årsmøtet blir det foredrag av Trond Kjærstad om «Ørretfisket på Sørlandet».

Avskrev ikke Jakob D. Sømme Sørlandet med småfallen ørret av aller laveste kvalitet? Mye har endret seg etter at Ørretboka ble skrevet og mye endres i fremdeles. Sømme fattet nok ikke alle nyanser. Ikke sikkert han satt på de riktige kildene heller. Hva skjedde da ørreten døde ut som følge av sur nedbør? Hva skjer når den returnerer? Hvilke muligheter finnes for ørret og godt ørretfiske på Sørlandet i dag?

Trond Kjærstad, 52 år. Bosatt i Kristiansand og oppvokst på Sørlandet. Arvelig belastet med ørretfiske fra Lesja. 6 sesonger som gruppeleder for ørretfiskere på Kolahalvøya. Fisker laks og tropisk. Fotograferer, filmer og redigerer egne filmsnutter. Har filmet for Norske Lakseelver i sesongen 2018.