12. MAI

Kjære OOFF medlem!

Utemøte på Frysja med Nordic Outdoor tirsdag 12. mai er dessverre avlyst på grunn av den fortsatt pågående koronasituasjonen.

Siste nytt fra myndighetene er at det ikke er ulovlig å arrangere møter med inntil 50 personer så lenge krav om hygieneforhold og avstand ivaretas. Styret ønsker imidlertid ikke å presse dette, også hensyntatt at vi i OOFF har en relativt god snittalder og at mye av hyggen forsvinner med alle tiltakene. Det har blitt en rar oppkjøring til årets fiskesesong med mange avlyste møter, men vi håper at vi kan holde møtene som planlagt etter sommeren. Siden vi ikke møtes i vår, vil vi også utsette årsmøtet til første møte i høst.

Neste planlagte møte blir årsmøte tirsdag 15. september 2020.

Vi ønsker alle medlemmer en flott fiskesommer og ser frem til å møtes i september!

PS: For laksefiskerne har det pga. innreiseforbudet for utlendinger åpnet seg mange nye muligheter for spennende fiske. Norske Lakseelver har en oversikt (https://lakseelver.no/nb) over tilgjengelig fiske der man selv kontakter grunneier/rettighetshaver for nærmere opplysninger. Det er også mye tilgjengelig på facebook-gruppene til ulike tilbydere.

Med vennlig hilsen
Styret