15. SEPTEMBER

Kjære OOFF-medlem!

Vi håper dere alle har hatt en god fluefiskesommer og at det står bra til med alle!

OOFF bruker normalt å ha et minglemøte i september inne i våre faste lokaler på Frysja, men grunnet fortsatte koronarestriksjoner har vi kommet til at vi ikke arrangerer innemøte i september.

Derimot ønsker vi å arrangere et utemøte den 15. september fra kl. 18.00 på Frysja (på kasteplassen og gressplenen bak teknisk museum).

Møtet vil innby til mingling og hygge. Ta gjerne også med fluestanga om du vil kaste litt og teste liner. Vi vil servere pizza og mineralvann.

Styret anser det som viktig for foreningens oppslutning og gode kameratskap at vi arrangerer noen medlemsmøter også i en tid med strenge restriksjoner pga korona så lenge det kan skje i overensstemmelse med myndighetenes krav og anbefalinger, og vi mener vi kan arrangere et slikt møte på forsvarlig vis. Det gjør vi forutsatt at samtlige medlemmer som kommer følger følgende opplegg:

  • Påmelding via epost til Geir (jogo@jogo.no) eller sms på 90 10 40 59 med navn, telefonnummer og epostadresse. Det lages liste over alle deltakere, som kan sendes helsemyndighetene ved behov.
  • Styret vil sørge for at det er Antibac og/eller annen hånddesinfeksjon på Frysja.
  • Hver og en må sørge for å holde minst 1 m avstand til andre deltakere under hele treffet.
  • Vi legger som nevnt opp til at det vil være enkel servering av pizza og mineralvann. Dette skjer ved at vi i styret vil dele ut mat og drikke til den enkelte (ingen buffet). Hold minst 1 meter avstand i eventuell matkø.
  • Deltakere som er syke eller har symptomer på sykdom kan ikke delta.
    NB; Vi tar værforbehold og forbehold om endringer i smittevernsreglene. Hvis det blir endringer, sender vi ny epost mandag ettermiddag/kveld.

Vi ønsker med dette alle medlemmer velkommen og ser frem til å møtes på Frysja! Velkommen!

– Styret

PS: Neste møte, også med årsmøte, skal etter planen holdes tirsdag 20. oktober. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.