17. JANUAR

Renaelva gjennom 30 år

I samarbeid med Vak Fluefiske har vi gleden av å invitere til foredrag med Tore Litlere Rydgren, i lokalene til Vak Fluefiske, tirsdag 17. januar kl. 18.00. Tema er Renaelva, en av landets beste og mest populære fluefiskeelver, med massive klekkinger få andre elver kan oppvise og en sunn og solid bestand av storvokst ørret og harr.

Siden tidlig 90-tall har Tore Litlere Rydgren fisket i Renaelva. Vi ønsker velkommen til foredrag hvor Tore vil bidra med sine erfaringer fra elva gjennom 30 år. Det blir litt historikk, naturmiljø, forvaltning og klekkinger. Tore vil også snakke om hvilke fisketeknikker han velger i Renaelva.


Tore fikk sin første fluestang, som for øvrig var en brukt splitcanestang, fra en gammel nabo i 1978. Fluefiskegalskapen var et faktum etter at han fikk sin første ørret på en Dusty Miller samme sommer. Utover nittitallet konverterte han gradvis lidenskapen sin til jobb og er i dag høgskolelærer på Jakt- og Fiskeguidestudiet ved Høgskolen i Innlandet, fluefiskeguide, kasteinstruktør og foredragsholder.

Merk: Møtet blir IKKE på Frysja, men hos Vak Fluefiske, Nydalsveien 30b.

Tidspunktet er kl. 18:00! (Men kom gjerne litt tidligere for å slå av en prat).

Vak Fluefiske sitt Facebook-event: https://www.facebook.com/events/709411990575474