20. FEBRUAR 2024

Møtet finner sted  tirsdag 20. februar 2024 kl. 19:00 som vanlig på:

Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (vis a vis Rema 1000 ved Stillatorget).

Møtet starter kl. 19:00. (Men kom gjerne tidligere så rekker du å snakke med fiskevenner)

Neste møte er: 19. mars 2024.

Fiskeopplevelser i Stor-Midtnorge med Bjørnar Skjevdal

Bjørnar Skjevdal 55 år fra Trøndelag. Ørret og røyefisker bosatt ved lakseelva Orkla! Denne gangen vil han rett og slett fortelle om noen av fiskeopplevelsene han har hatt de siste to åra. Dere får bli med meg på tur til Lofoten, samt til fjellheimen i «stor»midtnorge. Trøndelag er digert vet dere. Det starter ved polarsirkelen og ender opp ved Drevsjø. De siste par årene har det vært mere motbakke enn jeg har vært vant til. Man lærer da hvor utrolig viktig fiske og fiskekompiser er. Selv om det blir mere trivsel enn «nerding» denne gangen. Skal jeg selvfølgelig komme inn på fisketeknikker, fluer, fluevalg osv.

Jeg håper også på skikkelig vriene spørsmål fra salen, slik at vi kan skape noen temaer ilag. Jeg har med meg både fluer og ei stikke hvis det er noe som er veldig interessant å se nærmere på etter foredraget.