8. DESEMBER

Julemøtet må dessverre avlyses – vi håper å arrangere Teamsmøte i januar og årsfest til vinteren!

Som kjent er det fortsatt strenge koronarestriksjoner. I Oslo er det for tiden ikke lov å arrangere private tilstelninger av noen art. På serveringssted kan man være inntil 20 deltakere, men uten alkoholservering. Styret har også uavhengig av regelverket kommet til at det er vanskelig å arrangere julemøtet på en fullt ut forsvarlig måte. Vi har derfor kommet til at vi dessverre må avlyse årets julemøte. Vi vet at mange har gledet seg til årets julemøte, og vi er veldig lei oss for at vi må avlyse.

Vi ønsker imidlertid ikke å gi opp muligheten for å få arrangert et sosialt møte som julemøtet er. Vi vil derfor gjerne arrangere en form for «årsfest» for medlemmene med samme ramme og opplegg som julemøtet hvis dette lar seg gjøre en gang ut på vinteren 2021.

Og uavhengig av dette ønsker vi å arrangere noen digitale medlemsmøter så lenge det er nødvendig pga. koronarestriksjoner. Første møte håper vi blir i januar.

Vi ser for oss at møtet blir på Teams. Dette åpner for innspill og kommentarer fra hver enkelt deltaker, og dem som enda ikke er kjent med Teams oppfordres til å snakke med barn og barnebarn i god tid til januar!!
Mer informasjon kommer.

Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til med å holde seg friske og raske!

Med vennlig hilsen
Styret