Hopp til hovedinnhold

OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere

Kastekveld med Tommy Årkvisla tirsdag 12. mai kl18:00: «FRA SKAGIT TIL SCANDI» - tohåndkastets magi

Tradisjonen tro samles vi på Frysja, vis á vis Teknisk Museum, for å markere inngangen til en ny fiskesesong. 
Tommy er like mye fluefisker som kaster og på årets Frysjakveld vil han vise praktiske anvendelser av ulike spey-varianter i fiskesituasjoner vi alle vil befinne oss i og som stiller spesielle krav til kasteteknikken. 
Tommy vil vise enkle prinsipper for en god grunnteknikk, hvordan kastene kan bli problemløsere i utfordrende fiskesituasjoner og han vil vise funksjonaliteten og estetikken ved bruk av langline. 

Ta gjerne med egne stenger. Det vil være mulighet til å prøvekaste en rekke tohåndsliner supplert fra Nordisk Fiskeutstyrs demoutstyr.

Tommy Årkvisla er Spey-nerd og totalt oppslukt av hva en fluekaster er i stand til å utrette med en optimal kombinasjonen av en flueline, en tohåndsstang og en teknikk perfeksjonert til fingerspissene. Han gikk i år helt til topps i verdens mest prestisjefylte speykonkurranse, i den ikoniske Golden Gate Casting Club i San Fransisco. Men Tommy er like mye fluefisker som kaster og på årets Frysjakveld vil han vise praktiske anvendelser av ulike spey-varianter i fiskesituasjoner vi alle vil befinne oss i og som stiller spesielle krav til kasteteknikken. Tommy vil vise enkle prinsipper for en god grunnteknikk, hvordan kastene kan bli problemløsere i utfordrende fiskesituasjoner og han vil vise funksjonaliteten og estetikken ved bruk av langline.

Dette blir en kveld krydret med nyttige kastetips for alle ferdighetsnivåer, fra en fluekaster som gjennom omfattende kursvirksomhet og årevis med trening og perfeksjonering virkelig har evnen til å fokusere på de avgjørende elementene i det mest fascinerende av alle fluekast.  

Tommy Årkvisla er fra Horten og når elvene er isfrie og han ikke holder kastekurs i regi av sitt firma Just Spey, arbeider han hos Nordisk Fiskeutstyr. 

Styret vil takke alle medlemmer for en berikende møtesesong og ønske alle en fortreffelig fiskesommer.

Sted: Frysjadammen
2015-05-12

(Opprettet: 16.03.2015)
(Sist oppdatert: 07.05.2015)

Print this

Tidligere møter

Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo

Tidevann
Beregnet tidevann (høy/lav) for Oslo
Høydene er gitt i cm over sjøkartnull.
Tidspunktene følger gjeldende tid i Norge. Norsk normaltid (GMT + 1 time) i vinterhalvåret. Norsk normaltid + 1 time (GMT + 2 timer) når sommertid gjelder.
Kilde: statens kartverk
OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo
ooff@ooff.no
Feil meldes til webmaster