Hopp til hovedinnhold

OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere

"Fra masseslakt til fang og slipp" med Jens Olav Flekke tirsdag 21. januar kl19:00

Om fiske og forvaltning av laks og sjø-ørret. Benytt anledningen til å møte en av landets mest kunnskapsrike villfisk-forkjempere!

På møtet vil Jens Olav fortelle om fluer og fisketeknikker, elver og opplevelser og ikke minst om konfliktlinjer og status i bevaringsarbeidet, som sjølaksefiske, luseproblematikk, fangstbegrensninger og kvoter.

Jens Olav Flekke (f. 1954) har fisket laks og sjøørret så lenge han kan huske, over det meste av Norge, på Kola, i Skottland og Argentina. Han er i dag en av våre mest engasjerte og kunnskapsrike forkjempere for bevaring av ville laks-og sjøørretstammer, gjennom sitt arbeid i Redd Villaksen.

Jens Olav har et utall fantastiske fiskeopplevelser å fortelle om, f.eks. et magisk døgn i Reisaelva med seks laks landet, den største på 23,1 kg.

På møtet vil han fortelle om fluer og fisketeknikker, elver og opplevelser og ikke minst om konfliktlinjer og status i bevaringsarbeidet, som sjølaksefiske, luseproblematikk, fangstbegrensninger og kvoter.

Dette er en sjelden mulighet til både å bli kjent med en usedvanlig engasjert fluefisker og til å få en hyperoppdatert status på hvordan den viktigste ressursen i vårt fluefiskerliv blir behandlet. Og skulle du være i tvil om hvordan du selv kan engasjere deg i denne saken, er vi sikre på at Jens Olav kan fortelle hvordan.

Velkommen!

Sted: Aktivitetshuset 33 Frysja, Kjelsåsveien 151 (VedRema 1000 vid Stillatorget)
2014-01-21 kl. 19:00:00

(Opprettet: 21.01.2014)
(Sist oppdatert: 21.01.2014)

Print this

Tidligere møter

Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo

Tidevann
Beregnet tidevann (høy/lav) for Oslo
Høydene er gitt i cm over sjøkartnull.
Tidspunktene følger gjeldende tid i Norge. Norsk normaltid (GMT + 1 time) i vinterhalvåret. Norsk normaltid + 1 time (GMT + 2 timer) når sommertid gjelder.
Kilde: statens kartverk
OOFF - Oslo og Omegn Fluefiskere
P. b. 6701 Rodeløkka
0503 Oslo
ooff@ooff.no
Feil meldes til webmaster